Lid Worden ?

Nieuwe leden, die onze instelling waarderen, zijn steeds welkom

Recreatief Fietstoerisme

Onze Leden hebben de volledige vrijheid om te fietsen waar, wanneer en met wie ze willen. We vragen enkel dat ze deelnemen aan de eigen organisaties op dagen dat de club organiseert. Bovendien zijn er wekelijks afspraken (op zaterdag) om in groep naar een organisatie te fietsen.

Op eigen Tempo!

De snelheid is afhankelijk van de ingesteldheid van onze fietsers, de keuze is aan hen. De veiligheid op de weg heeft absolute prioriteit.
Lidgeld + Cycling Vlaandderen

Individueel

Jaar
Persoonlijk
Inclusief lidgeld Cycling Vlaanderen
Pechverheling (via Touring) tot 25 km over de landsgrens
24u / 24u, 7 dagen op 7 fietsverzekereing

Nog niet overtuigd?

Neem gerust even contact op, en wij helpen u graag verder!

Wat bieden wij onze leden ?

Onze leden genieten natuurlijk van een aantal extra voordelen

Eigen Organisaties

Gratis deelname aan de eigen organisaties op de kalender van Cycling Vlaanderen

Nieuwjaarsbegroeting

Gratis ‘nieuwjaarsbegroeting’ in zaal Baptist van Brouwerij Van Steenberge.

Club Ontbijt

Jaarlijks club ontbijt in de loop van het jaar.

Sponsortocht

Gratis sponsortocht (in september) een ritje van ongeveer 40 km aan een tempo dat iedereen aankan, gevolgd door een uitgebreide receptie in de brouwerij.

Fietskledij

Fietskledij (met de naam van onze sponsors) is te bekomen aan zeer aantrekkelijke prijzen, waarbij TC Houtland een deel van de kostprijs voor haar rekening neemt.

Wat vragen wij onze leden ?

Onze leden genieten natuurlijk van een aantal extra voordelen

Draag onze Augustijn Kledij

We vragen om onze Augustijn-kledij te dragen. We vinden het belangrijk om als één club naar buiten te treden. Het geeft immers een uitstraling wanneer we allemaal met dezelfde kledij fietsen.

Uw Hulp bij onze Organisaties

Het onmogelijke willen we niet vragen. Elkeen weet dat een organisatie een aantal medewerkers nodig heeft voor allerlei taken. Daarom vragen we aan onze leden om een handje toe te steken. Al was het maar eens voor een halve dag, meer mag ook. Dit geldt vooral voor onze grote de grote organisatie (Houtland Cyclo & VTT).

Clubkampioenschap

Lid Worden